Gyémántfestő – Vízesés

8 990 Ft11 990 Ft

Törlés
Cikkszám: DP007 Kategória:

Leírás

  • Típus: Négyzet alakú kövek
  • Munkafelület anyaga: Vászon
  • Választható méret: : 30x40cm, 40x55cm, 50x70cm
  • Keret: Nincs
  • Festés stílusa: Számok és betűk alapján színes kövek vászonra ragasztása

A művészet nem ismer határokat… A gondolatmenet amely létrehozott valami mást, valami egyszerűt, mégis különlegeset. Valamit amelynek megalkotása magával ragad és nem ereszt. Ez a Gyémántfestő, amely segítségnyújtás a világ művészeinek abban, hogy maradandót alkothassanak.

A Gyémántfestőnél számok, valamint betűk jelzik azt, hogy a kis színes köveket mely helyre illesszük és hogyan hozzuk életre kedvenc képünket. A csomag tartalmazza a vászon munkafelületet, a tollat/csipeszt, amely segítségével a köveket a vászonra helyezhetjük, a többszínű köveket, amelyek összességéből életre kel a kép, műanyag tálcát, amelyben a köveket lehet tárolni, valamint a toll mellé egy ragasztó lapot, amivel a köveket a vászonra lehet ragasztani. A rendeléssel és az elkészítéssel kapcsolatos részletes tájékoztatót itt találod.

Felhívjuk szíves figyelmeteket, hogy a jelen festmény a megrendelést követően egyedileg, külföldön kerül legyártásra, így a kézbesítés a rendelést követő 20-31 nap közé esik, ameddig van idő az új festősarok kialakítására vagy az előző festmény befejezésére. A szállítási díjakat cserébe átvállaljuk tőletek és a kézbesítés napjáig minden tőlünk telhetőt megteszünk, hogy megkezdődhessen az alkotás

További információk

Méret

30×40 cm, 40×55 cm, 50×70 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Gyémántfestő – Vízesés” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük